Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt Stretch Allover Printed (23450209-191)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Stretch Allover Printed (23450209-191)

Upgrade je stijl met de Shirt Stretch Allover Printed van No Excess. Een blikvanger met comfortabele stretch, in alle maten. Ideaal voor elke gelegenheid! Shop nu.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Shirt Stretch Allover Printed (23450209-191)

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Shirt Stretch Allover Printed (23450209-191) van No Excess de perfecte aanwinst voor jouw garderobe. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en een unieke stijl.

Een kleurrijke toevoeging aan je garderobe

Met zijn multicolor en gele kleurenpalet is dit overhemd een echte blikvanger. Het brengt een frisse en levendige touch aan elke outfit, perfect voor zowel een casual uitje als een meer geklede gelegenheid. De Shirt Stretch Allover Printed past moeiteloos binnen de nieuwste trends en voegt een speelse maar toch mannelijke uitstraling toe aan je look.

Comfort ontmoet stijl

Dit overhemd uit de nieuwe collectie van No Excess is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. Dankzij de stretchstof geniet je van optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm. Of je nu een Europese maat S, M, L, XL, XXL of 3XL hebt, de Shirt Stretch Allover Printed is verkrijgbaar in diverse maten om aan iedere behoefte te voldoen.

Veelzijdigheid en kwaliteit

Als onderdeel van de categorie lange mouw overhemden, biedt dit shirt van No Excess een veelzijdige optie voor diverse gelegenheden. De kwaliteit van het merk No Excess is terug te zien in elk detail, van de stofkeuze tot de afwerking. Dit maakt de Shirt Stretch Allover Printed tot een duurzame keuze die seizoen na seizoen zijn vorm en kleur behoudt.

Gemakkelijk te combineren

De Shirt Stretch Allover Printed is eenvoudig te combineren met diverse kledingstukken. Draag het met een nette broek voor een formele look of combineer het met je favoriete jeans voor een casual uitstraling. De veelzijdigheid van dit overhemd maakt het een essentieel onderdeel van de moderne mannelijke garderobe.

Bestel jouw No Excess overhemd vandaag nog

Wacht niet langer en voeg de Shirt Stretch Allover Printed toe aan jouw collectie. Bestel gemakkelijk online en profiteer van een snelle levering. Ontdek de kwaliteit en stijl van No Excess en maak een statement met jouw kledingkeuzes. Shop nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Stretch Allover Printed (23450209-191)

Shirt Stretch Allover Printed (23450209-191)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen