Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-058)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-058)

Ontdek de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange van No Excess: stijlvol groen, comfortabele stretch en perfecte pasvorm. Ideaal voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-058)

Ben je op zoek naar een stijlvol overhemd dat comfort en klasse combineert? Kijk niet verder dan de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-058) van No Excess. Dit overhemd is een must-have voor de modebewuste man die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Het overhemd is vervaardigd uit een jersey stretchstof, wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm. De melange textuur geeft het een unieke en moderne uitstraling. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een relaxte middag met vrienden, dit overhemd is de ideale keuze.

Stijlvolle Kleur en Maten voor Elke Man

De Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange is uitgevoerd in een frisse groene kleur, waarmee je zeker opvalt in de menigte. Beschikbaar in Europese maten van S tot 3XL, is er een maat die bij elke man past. Kies jouw ideale maat en draag je No Excess overhemd met trots.

Ontworpen voor de Moderne Man

Dit overhemd is onderdeel van de nieuwe collectie van No Excess en past perfect binnen de hedendaagse trends. De korte mouwen maken het een uitstekende keuze voor de warmere dagen of voor een laagjeslook in de koelere seizoenen.

Combineer met Andere No Excess Items

De Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange laat zich uitstekend combineren met andere items uit de No Excess collectie. Draag het met een stoere jeans of chino voor een casual look, of combineer het met een nette broek voor een meer formele gelegenheid. Ontdek de volledige No Excess collectie en creëer jouw eigen stijl.

Bestel Vandaag Nog!

Laat deze kans niet schieten en voeg de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange toe aan jouw garderobe. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van No Excess. Met een snelle levering en uitstekende klantenservice, is Nieuw Nieuw jouw bestemming voor de nieuwste herenmode. Waar wacht je nog op? Kies jouw maat en kleur en maak vandaag nog een statement met jouw outfit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-058)

Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-058)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen