Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153)

Ontdek het Shirt 2 Coloured With Linen van No Excess: een stijlvolle mix van blauw en groen, ademend linnen en een pasvorm voor elke man. Upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153) van No Excess

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is het Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153) van No Excess de perfecte aanvulling op uw garderobe. Dit overhemd, onderdeel van onze nieuwe collectie, biedt een moderne twist aan de klassieke lange mouw overhemden. Het is een onmisbaar item voor de modebewuste man.

Stijlvolle Kleurencombinatie

De unieke kleurencombinatie van blauw en groen geeft dit linnen overhemd een frisse en eigentijdse uitstraling. Het past perfect bij verschillende gelegenheden, van een casual dagje uit tot een formele bijeenkomst. De subtiele kleurovergangen zorgen ervoor dat u opvalt in de menigte zonder te overheersen.

Luxe Comfort van Linnen

Linnen staat bekend om zijn ademende eigenschappen en het vermogen om koelte te bieden op warme dagen. Het Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153) combineert deze kwaliteiten met een zachte textuur die comfortabel aanvoelt op de huid. Dit maakt het de ideale keuze voor de man die zowel comfort als stijl belangrijk vindt.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan maten van S tot 3XL is er een Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153) voor iedere man. De Europese maatvoering zorgt voor een optimale pasvorm die de contouren van het mannelijke lichaam respecteert. Of u nu slank of breder gebouwd bent, No Excess heeft aan u gedacht.

Een Merk met Karakter

No Excess is een merk dat zich onderscheidt door zijn aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit. Dit overhemd is niet alleen een stijlvolle keuze maar ook een duurzame. Het is het resultaat van vakmanschap en passie voor mode die u kunt zien en voelen bij elk kledingstuk.

Klaar voor de Nieuwe Collectie?

Maak uw look compleet met het Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153) en ontdek de volledige No Excess collectie bij Nieuw Nieuw. Of u nu uw stijl wilt verfrissen of op zoek bent naar tijdloze klassiekers, bij ons vindt u overhemden die elke outfit naar een hoger niveau tillen. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153)

Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-153)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen