Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-058)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-058)

Ontdek het Shirt 2 Coloured With Linen van No Excess: jouw must-have voor elke gelegenheid. Stijlvol, comfortabel en in maten S-3XL. Ga voor duurzaam chic!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van het Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-058)

Ben je op zoek naar een veelzijdig overhemd dat zowel casual als formeel gedragen kan worden? Maak kennis met het Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-058) van No Excess, een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van de moderne man.

Stijl en Comfort Gecombineerd

Het Shirt 2 Coloured With Linen is niet zomaar een overhemd. Dit item is een perfecte mix van stijl en comfort, speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te leveren op draaggemak. De subtiele groene kleur geeft het overhemd een frisse en eigentijdse look, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot 3XL is er voor elke man een Shirt 2 Coloured With Linen dat als gegoten zit. De nauwkeurige maatvoering zorgt ervoor dat het overhemd mooi aansluit op het lichaam, terwijl de hoogwaardige linnen blend voldoende bewegingsvrijheid biedt.

Uit de Nieuwe Collectie van No Excess

Dit overhemd behoort tot de nieuwe collectie van No Excess, een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve en modieuze kledingstukken. Het Shirt 2 Coloured With Linen is een weerspiegeling van de laatste trends en de onberispelijke smaak die No Excess in zijn ontwerpen legt.

Linnen Overhemden: Een Duurzame Keuze

Linnen staat bekend om zijn duurzaamheid en het vermogen om te ademen, waardoor het een ideale stof is voor overhemden. Het Shirt 2 Coloured With Linen combineert deze eigenschappen met een tijdloos design, wat resulteert in een overhemd dat niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere kledingkeuze.

Ontdek Lange Mouw Overhemden van No Excess

Als onderdeel van de categorie lange mouw overhemden, biedt het Shirt 2 Coloured With Linen de perfecte balans tussen bedekking en stijl. De lange mouwen maken het overhemd geschikt voor koudere dagen, terwijl de linnen mix zorgt voor voldoende ventilatie wanneer het warmer is.

Voeg een Klassieker toe aan Je Garderobe

Het Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-058) is meer dan een gewoon overhemd; het is een investering in je garderobe die nooit uit de mode raakt. Bestel nu jouw exemplaar en ervaar de kwaliteit en stijl van No Excess zelf.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-058)

Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-058)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen