Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Polo Pique Garment Dyed (23380101SN-153)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Polo Pique Garment Dyed (23380101SN-153)

Ontdek de No Excess Polo Pique: jouw stijlvolle must-have. Perfecte pasvorm van S-3XL, in frisse blauw/groen tinten. Topkwaliteit voor elke dag, casual of chic. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige Polo Pique Garment Dyed (23380101SN-153) van No Excess

Zoek je een stijlvolle en comfortabele polo die je moeiteloos kunt combineren met je dagelijkse garderobe? De Polo Pique Garment Dyed is de perfecte aanvulling voor elke moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een frisse toevoeging aan je T-shirts & Polo's collectie

De Polo Pique Garment Dyed is een prachtig voorbeeld van de nieuwe collectie van No Excess. Deze polo, met zijn unieke kleur en hoogwaardige afwerking, is een must-have voor de modebewuste man. Verkrijgbaar in de kleuren blauw en groen, biedt deze polo een frisse en levendige uitstraling die perfect is voor zowel een casual als een nette look.

Perfecte pasvorm voor elke man

De Polo Pique Garment Dyed is beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot 3XL. Of je nu op zoek bent naar een slanke of een meer ontspannen pasvorm, deze polo sluit naadloos aan op jouw lichaam. Het tijdloze design en de comfortabele pasvorm zorgen ervoor dat je je de hele dag zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Kwaliteit en comfort van No Excess

No Excess staat bekend om zijn kwalitatieve kleding die zowel duurzaam als comfortabel is. De Polo Pique Garment Dyed is hierop geen uitzondering. De zachte stof en de aandacht voor detail maken deze polo een genot om te dragen. Bovendien is de polo gemakkelijk te onderhouden, waardoor hij keer op keer de uitstraling van een nieuw kledingstuk behoudt.

Stijlvolle details voor een moderne look

Deze polo is niet zomaar een standaard kledingstuk. De subtiele details, zoals de verfijnde kraag en de knoopsluiting, geven een moderne twist aan de klassieke polo. Draag hem met je favoriete jeans voor een casual uitstraling of combineer hem met een nette broek voor een formele gelegenheid.

Bestel jouw No Excess polo vandaag nog!

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met de Polo Pique Garment Dyed? Wacht dan niet langer en bestel deze veelzijdige polo vandaag nog. Met zijn perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit is deze polo van No Excess de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Pique Garment Dyed (23380101SN-153)

Polo Pique Garment Dyed (23380101SN-153)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen