Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique dusty olive (1413 1702 - 701)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique dusty olive (1413 1702 - 701)

Verrijk je garderobe met de tijdloze elegantie van Fynch Hatton. Ontdek de Polo Modern Fit en laat je stijl spreken. Kwaliteit en comfort in één. Ontdek nu!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Stijl met Fynch Hatton

Stap in de wereld waar stijl en comfort elkaar ontmoeten met de Polo Modern Fit, Supima Pique dusty olive van Fynch Hatton. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een uitnodiging aan de moderne man om zich te kleden in kwaliteit die spreekt zonder woorden. Een ware belichaming van klasse en verfijning die elke man verdient in zijn garderobe.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

In de essentie van elke man schuilt een verlangen naar een uitstraling die zijn persoonlijkheid weerspiegelt. De Polo Modern Fit biedt precies dat. Met zijn subtiele kleur, dusty olive, brengt het een verfijnde touch in je dagelijkse outfit. De zachte Supima katoen staat garant voor ongekend comfort en duurzaamheid, waardoor deze polo meer wordt dan een kledingstuk; het wordt een deel van je levensverhaal.

Een Symbool van Authentieke Elegantie

De keuze voor Fynch Hatton is een keuze voor authenticiteit. Elk detail van de Polo Modern Fit spreekt van een toewijding aan kwaliteit en elegantie. Het is de perfecte keuze voor de man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling, of het nu voor een zakelijke meeting is of een casual samenkomst met vrienden. Deze polo is jouw metgezel in elk moment en laat je ware klasse zien.

Stijl Die Jou Definieert

De moderne man is veelzijdig, en zo ook zijn stijl. Fynch Hatton begrijpt dit en biedt met de Polo Modern Fit een kledingstuk dat zich aanpast aan jouw leven. Of je nu gaat voor een ontspannen weekendlook of een meer geklede outfit voor speciale gelegenheden, deze polo verhoogt moeiteloos je stijlquotiënt. Het is een statement van wie je bent en waar je voor staat.

Maak Jouw Statement

Bij T-shirts & Polo's van Fynch Hatton vind je niet alleen de Polo Modern Fit, maar een hele collectie die de moderne man kleedt in succes. Elke polo, elk T-shirt weerspiegelt de kernwaarden van kwaliteit, comfort en stijl. Het is tijd om je garderobe te verrijken met kledingstukken die jouw persoonlijke verhaal vertellen en je elke dag opnieuw laten stralen.

Wacht niet langer. Verken vandaag nog de wereld van Fynch Hatton en laat je inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit van onze collectie. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je, klaar om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen. Ontdek nu en stap met vertrouwen elke nieuwe dag tegemoet, gekleed in de tijdloze elegantie van Fynch Hatton.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Modern Fit, Supima Pique dusty olive (1413  1702 - 701)

Polo Modern Fit, Supima Pique dusty olive (1413 1702 - 701)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen