Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy (420024 - 649)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy (420024 - 649)

Upgrade je stijl met de Zeke Dk. Navy, hét gebreide T-shirt van Dstrezzed. Tijdloos, comfortabel en gemaakt voor elke setting. Scoor nu jouw maten S-XXL en voel het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy van Dstrezzed

Bent u op zoek naar een veelzijdig T-shirt dat zowel comfort als stijl biedt? Dan is de Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy (420024 - 649) van Dstrezzed de perfecte aanwinst voor uw garderobe. Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en een verfijnde uitstraling.

Een Klassieker in een Nieuw Jasje

Het Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy is een klassiek item dat nooit uit de mode raakt. Het is onderdeel van de nieuwe collectie van Dstrezzed en vertegenwoordigt de laatste trends op het gebied van T-shirts & polo's. De rijke navy kleur zorgt voor een tijdloze look die bij elke gelegenheid past, van casual tot semi-formeel.

Comfort Ontmoet Klasse

Dit T-shirt is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. De zachte, gebreide stof biedt optimaal comfort en de perfecte pasvorm. Beschikbaar in Europese maten S tot XXL, is er voor elke man een Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy dat als gegoten zit.

Veelzijdigheid en Duurzaamheid

Of u nu een dag op kantoor heeft of een avond uit met vrienden, dit T-shirt past bij elke gelegenheid. Het is niet alleen veelzijdig in gebruik, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. De hoogwaardige materialen en het vakmanschap van Dstrezzed garanderen dat u lang plezier zult hebben van uw aankoop.

Uw Stijl, Uw Keuze

Met de Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy kiest u voor een stijlvolle en duurzame toevoeging aan uw kledingcollectie. Het is een essentieel item dat thuishoort in de garderobe van elke man. Bekijk de volledige collectie van Dstrezzed en vind de perfecte combinatie van T-shirts en polo's die bij uw persoonlijke stijl passen.

Bestel Nu en Ervaar de Kwaliteit van Dstrezzed

Wacht niet langer en voeg de Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy toe aan uw collectie. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte mix van comfort en stijl die Dstrezzed te bieden heeft. Uw nieuwe favoriete T-shirt wacht op u!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy (420024 - 649)

Knitted T-shirt Zeke Dk. Navy (420024 - 649)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen