Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed T-shirt Dylan Offwhite (220044 - 102)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed T-shirt Dylan Offwhite (220044 - 102)

Ontdek het veelzijdige T-shirt Dylan Offwhite van Dstrezzed: jouw stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Perfecte pasvorm, topkwaliteit en tijdloze elegantie. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle T-shirt Dylan Offwhite (220044 - 102) van Dstrezzed

Zoek je een veelzijdige toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als stijl biedt? Dan is het T-shirt Dylan Offwhite (220044 - 102) van Dstrezzed de perfecte keuze voor de moderne man. Dit item is niet alleen een toonbeeld van casual elegantie, maar ook een must-have voor elke man die waarde hecht aan kwaliteit en een tijdloze look.

Een T-shirt met Karakter

Met zijn subtiele offwhite kleur en het kenmerkende Dstrezzed-logo, combineert dit T-shirt moeiteloos met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look met jeans of het draagt onder een blazer voor een smart-casual uitstraling, de Dylan Offwhite is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid.

Comfort Ontmoet Kwaliteit

Dankzij de zorgvuldige selectie van materialen en de aandacht voor draagcomfort, is dit T-shirt niet alleen stijlvol maar ook uiterst comfortabel. De pasvorm is ontworpen om de moderne man te flatteren, beschikbaar in Europese maten van S tot XXL. Kies de maat die jou als gegoten zit en ervaar het comfort van T-shirts & polo's van topkwaliteit.

Veelzijdigheid in je Garderobe

De T-shirt Dylan Offwhite is een ware kameleon onder de kledingstukken. Het past naadloos binnen de categorieën T-shirts & polo's, Ronde hals T-shirts, Lange mouw T-shirts, en is een trotse vertegenwoordiger van de Nieuwe collectie van Dstrezzed. De witte kleur met een vleugje multicolor geeft een frisse en eigentijdse twist aan je outfit.

Bestel Jouw Dstrezzed T-shirt Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit essentiële stuk toe aan je kledingcollectie. Bestel de T-shirt Dylan Offwhite (220044 - 102) en laat zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. Bezoek de website van Dstrezzed en ontdek de veelzijdigheid en het comfort van dit unieke T-shirt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Dylan Offwhite (220044 - 102)

T-shirt Dylan Offwhite (220044 - 102)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen