Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Dstrezzed Polo Camilo Timber Wolf (420022 - 213)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Polo Camilo Timber Wolf (420022 - 213)

Ontdek de Polo Camilo Timber Wolf: jouw stijlvolle keuze voor elke dag. Perfecte pasvorm van S tot XXL, tijdloos beige en Dstrezzed kwaliteit. Upgrade je look nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Polo Camilo Timber Wolf (420022 - 213) van Dstrezzed

Zoek je een veelzijdige polo die zowel comfort als stijl biedt? De Polo Camilo Timber Wolf van Dstrezzed is de perfecte aanvulling op de garderobe van de moderne man. Deze polo is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en een verfijnde uitstraling.

Een Tijdloze Klassieker met een Moderne Twist

De Polo Camilo Timber Wolf is een item uit de nieuwe collectie T-shirts & polo's van Dstrezzed en belichaamt de perfecte mix van klassieke stijl en hedendaagse mode. De beige kleur is veelzijdig en makkelijk te combineren, terwijl de korte mouwen zorgen voor een casual, maar toch nette uitstraling.

Comfort en Kwaliteit in Elke Maat

De Polo Camilo Timber Wolf is beschikbaar in Europese maten S tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden is. Gemaakt met oog voor detail en comfort, is deze polo niet alleen stijlvol, maar ook heerlijk om te dragen. Of je nu een dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend voor de boeg, deze polo past bij elke gelegenheid.

Beige: De Kleur van Veelzijdigheid

Beige is een kleur die nooit uit de mode raakt. Het is de ideale keuze voor mannen die op zoek zijn naar een kledingstuk dat makkelijk te combineren is met andere items uit hun kledingkast. Of je het nu draagt met een jeans, chino of shorts, de Polo Camilo Timber Wolf voegt een stijlvol element toe aan elke outfit.

Kies voor Dstrezzed Kwaliteit

Als je kiest voor de Polo Camilo Timber Wolf, kies je voor de kwaliteit en het vakmanschap waar Dstrezzed bekend om staat. Deze polo is een toonbeeld van de verfijnde stijl en aandacht voor detail die je van een topmerk als Dstrezzed mag verwachten.

Bestel Nu en Verrijk Je Garderobe

Wacht niet langer en voeg deze must-have polo toe aan je garderobe. Bestel de Polo Camilo Timber Wolf vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bezoek onze categorie T-shirts & polo's en ontdek nog meer items die je look compleet maken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Camilo Timber Wolf (420022 - 213)

Polo Camilo Timber Wolf (420022 - 213)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen