Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Vest Stone (KBIS24-M1 - STONE)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Vest Stone (KBIS24-M1 - STONE)

Ontdek het Vest Stone van Blue Industry: dé stijlvolle must-have voor de modebewuste man. Perfecte pasvorm, tijdloze beige kleur, veelzijdig voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Vest Stone van Blue Industry

Ben je een modebewuste man van rond de 30 jaar oud en op zoek naar een tijdloze toevoeging aan je garderobe? Kijk dan niet verder dan het Vest Stone (KBIS24-M1 - STONE) van Blue Industry. Dit vest combineert moeiteloos comfort met een verfijnde stijl, perfect voor de moderne man.

Een Nieuwe Klassieker in Jouw Kledingkast

Als onderdeel van de nieuwe collectie Truien & Vesten van Blue Industry, biedt het Vest Stone een frisse kijk op een klassiek kledingstuk. De subtiele beige kleur zorgt ervoor dat je dit vest moeiteloos kunt combineren met verschillende outfits, terwijl de beschikbare Europese maten - L, M, XL, en XXL - ervoor zorgen dat je de perfecte pasvorm vindt.

Comfort Ontmoet Klasse

Het Vest Stone is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. De zachte stof en comfortabele pasvorm maken het een ideale keuze voor zowel een ontspannen dag thuis als een drukke dag op kantoor. Met dit vest uit de categorie Vesten toon je jouw gevoel voor stijl zonder in te leveren op comfort.

Veelzijdig en Modieus

Of je nu een casual look nastreeft of iets meer formeel, het Vest Stone is verrassend veelzijdig. Draag het over een overhemd voor een zakelijke bijeenkomst of combineer het met een T-shirt voor een relaxte weekendstijl. De neutrale beige kleur en de verfijnde afwerking maken het een onmisbaar item in de categorie Vesten voor elke man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.

Shop de Look

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Voeg dan het Vest Stone van Blue Industry toe aan je kledingcollectie. Bezoek de Truien & Vesten sectie op Nieuw Nieuw en ontdek waarom dit vest een must-have is voor de modebewuste man. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vest Stone (KBIS24-M1 - STONE)

Vest Stone (KBIS24-M1 - STONE)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen