Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Colbert cobalt (JBIS24-M6 - COBALT)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 249,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Colbert cobalt (JBIS24-M6 - COBALT)

Ervaar tijdloze elegantie met de stijlvolle Colbert Cobalt van Blue Industry. Exclusief verkrijgbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Perfect voor elke gelegenheid, dit colbert belichaamt verfijning en moderne stijl. Upgrade je garderobe vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Colbert Cobalt van Blue Industry bij Nieuwnieuw.com Herenmode

Stap in de wereld van verfijnde herenmode met de prachtige Colbert Cobalt van Blue Industry, exclusief verkrijgbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Dit kledingstuk belichaamt de essentie van tijdloze elegantie en moderne stijl, perfect voor elke gelegenheid waar je een onberispelijke indruk wilt maken.

Een Tijdloos Stuk

Met de Colbert Cobalt voeg je een tijdloos stuk toe aan je garderobe. De diepe blauwe kleur straalt verfijning uit en de perfecte pasvorm zorgt voor een moeiteloze elegantie. Of je nu een formele bijeenkomst hebt of een avondje uit, dit colbert is jouw ultieme metgezel.

Stijlvol en Veelzijdig

Blue Industry staat bekend om zijn aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, en dat zie je terug in dit prachtige colbert. De combinatie van stijlvol design en vakmanschap maakt dit kledingstuk een must-have voor elke moderne man. Draag het met een chino voor een casual look of combineer het met een pantalon voor een formele uitstraling.

Ontdek de Blue Industry Collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode

Laat je inspireren door de Blue Industry collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek een wereld van stijl en klasse. Kies uit een breed scala aan colberts, gilets en meer om je persoonlijke stijl te versterken en jezelf te onderscheiden van de massa.

Ervaar de Tijdloze Elegantie van Blue Industry

Ben jij klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de Colbert Cobalt van Blue Industry en voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je kledingkast. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en maak deze stijlvolle toevoeging aan je collectie vandaag nog de jouwe!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert cobalt (JBIS24-M6 - COBALT)

Colbert cobalt (JBIS24-M6 - COBALT)

€ 249,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen