Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' University Print Hoodie Ecru (23039307 - 54)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' University Print Hoodie Ecru (23039307 - 54)

Ontdek de BALLIN' University Print Hoodie Ecru: de perfecte mix van stijl en comfort. Met een ideale pasvorm en veelzijdige beige kleur, is deze hoodie dé must-have voor de moderne man.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle University Print Hoodie Ecru van BALLIN'

Zoek je een hoodie die comfort en stijl naadloos combineert? Dan is de University Print Hoodie Ecru (23039307 - 54) van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Deze hoodie is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar oud die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. Met zijn unieke ontwerp en uitstekende pasvorm is deze hoodie een must-have voor jouw garderobe.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De University Print Hoodie Ecru is verkrijgbaar in Europese maten van XS tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. Het zachte materiaal en de aandacht voor detail zorgen ervoor dat je deze hoodie niet meer uit wilt doen. Of je nu een dagje uit gaat of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, deze hoodie biedt je het ultieme comfort.

Veelzijdige Beige Kleur

De subtiele beige kleur van de hoodie maakt het een veelzijdig kledingstuk dat je gemakkelijk kunt combineren met de rest van je garderobe. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een sportieve look met joggers, de University Print Hoodie Ecru past bij elke stijl.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van BALLIN', staat de University Print Hoodie Ecru symbool voor de laatste trends op het gebied van Truien & Vesten. Deze hoodie is niet alleen een trendy keuze, maar ook een duurzame investering in je persoonlijke stijl.

Essentieel voor de Moderne Man

De hoodie valt binnen de categorieën Merken, Hooded sweaters, Nieuwe collectie, BALLIN', Truien & Vesten, en Truien. Het is een essentieel kledingstuk voor de moderne man die er graag goed uitziet zonder in te leveren op comfort. Met de University Print Hoodie Ecru laat je zien dat je oog hebt voor mode en kwaliteit.

Wacht niet langer en voeg deze must-have hoodie toe aan je garderobe. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van BALLIN'. Je nieuwe favoriete hoodie wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
University Print Hoodie Ecru (23039307 - 54)

University Print Hoodie Ecru (23039307 - 54)

79,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen