Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Slim fit T-shirt Crewneck Black (24019119 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Slim fit T-shirt Crewneck Black (24019119 - 02)

Ontdek BALLIN's Slim fit T-shirt Crewneck Black: dé stijlvolle must-have voor elke man. Perfecte pasvorm, tijdloze kleur en veelzijdig te combineren. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Slim fit T-shirt Crewneck Black van BALLIN'

Zoek je een veelzijdige toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als stijl biedt? Kijk dan niet verder dan de Slim fit T-shirt Crewneck Black (24019119 - 02) van BALLIN'. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar, is dit T-shirt de perfecte combinatie van modern design en tijdloze klasse.

Een T-shirt Ontworpen voor de Moderne Man

De Slim fit T-shirt Crewneck Black is meer dan alleen een basisstuk. Het is een uiting van persoonlijke stijl en zelfvertrouwen. Met zijn strakke lijnen en nauwsluitende pasvorm, is dit T-shirt speciaal gemaakt voor mannen die waarde hechten aan een verzorgd uiterlijk zonder in te leveren op comfort.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Verkrijgbaar in Europese maten van XS tot XXL, biedt de Slim fit T-shirt Crewneck Black een pasvorm die als gegoten zit. Het maakt niet uit wat je lichaamstype is, er is een maat die jouw figuur complimenteert. De zachte stof en de ronde hals zorgen voor optimaal draagcomfort, of je nu thuis ontspant of de stad in gaat.

Veelzijdigheid in Kleur en Stijl

De kleur zwart is een essentieel onderdeel van elke garderobe. Het is veelzijdig, tijdloos en makkelijk te combineren. Dit T-shirt is een sterke basis voor zowel een casual als een meer geklede look. Combineer het met een spijkerbroek voor een ontspannen uitstraling of draag het onder een blazer voor een avondje uit.

Ontdek BALLIN's Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van BALLIN, straalt dit T-shirt kwaliteit en trendbewustzijn uit. Neem een kijkje in de categorie T-shirts & Polo's voor meer inspiratie en ontdek hoe je jouw stijl naar een hoger niveau kunt tillen.

Bestel Jouw Slim fit T-shirt Crewneck Black Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg dit essentiële stuk toe aan je collectie. Bestel de Slim fit T-shirt Crewneck Black en laat zien dat je een man bent met een oog voor detail en kwaliteit. Bezoek de categorie T-shirts & Polo's en kies voor de ongeëvenaarde stijl van BALLIN'.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit T-shirt Crewneck Black (24019119 - 02)

Slim fit T-shirt Crewneck Black (24019119 - 02)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen