Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Pocket Puffer Jas Black (23039403 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

179,99 € 54,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Pocket Puffer Jas Black (23039403 - 02)

Stoer, warm en veelzijdig: de BALLIN' Pocket Puffer Jas is jouw winter must-have. Perfecte pasvorm voor elke man, tijdloze zwarte kleur en praktische zakken. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Pocket Puffer Jas Black van BALLIN'

Zoek je een stijlvolle en warme winterjas die perfect past bij de dynamische levensstijl van de moderne man? Dan is de Pocket Puffer Jas Black (23039403 - 02) van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Deze jas combineert functionaliteit met een strak design, en is een must-have in de garderobe van elke man.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot XXL, is er een Pocket Puffer Jas Black voor iedereen. De jas is ontworpen om comfortabel te zitten en tegelijkertijd een modieuze uitstraling te bieden. Het maakt niet uit of je een casual dagje uit hebt of een avondje uit in de stad, deze jas past bij elke gelegenheid.

Een Kleur die Overal bij Past

De kleur zwart is tijdloos en veelzijdig. Het past bij vrijwel elke outfit en is geschikt voor alle gelegenheden. De Pocket Puffer Jas Black zal zonder twijfel een van je favoriete kledingstukken worden, omdat het zo eenvoudig te combineren is met de rest van je garderobe.

Warm en Stijlvol de Winter Door

Als onderdeel van de nieuwste Jassen collectie, biedt deze winterjas van BALLIN niet alleen bescherming tegen de kou, maar zorgt ook dat je er goed uitziet. Het is de perfecte combinatie van mode en functie, waardoor je zelfverzekerd en comfortabel blijft, zelfs op de koudste dagen.

Ontworpen voor de Actieve Man

De Pocket Puffer Jas Black is meer dan alleen een jas; het is een statement. Het is speciaal ontworpen voor mannen die actief zijn en een passie hebben voor het leven. De jas is voorzien van praktische zakken, ideaal voor het veilig opbergen van je essentiële spullen terwijl je onderweg bent.

Bestel Jouw BALLIN' Jas Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg deze essentiële BALLIN' winterjas toe aan je collectie. Bestel de Pocket Puffer Jas Black nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Bereid je voor op de winter en zorg dat je er klaar voor bent met BALLIN'.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pocket Puffer Jas Black (23039403 - 02)

Pocket Puffer Jas Black (23039403 - 02)

179,99 € 54,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen