Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Badge T-shirt White (DM0DM17995 - YBR)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Badge T-shirt White (DM0DM17995 - YBR)

Ontdek de tijdloze klasse van het Badge T-shirt White van Tommy Hilfiger. Voel de kwaliteit, ervaar de stijl en maak vandaag nog jouw stijlstatement bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van het Badge T-shirt White van Tommy Hilfiger

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een expressie van je persoonlijkheid en de unieke manier waarop je de wereld tegemoet treedt. In de wereld van herenmode staat één merk synoniem voor tijdloze klasse en onberispelijke kwaliteit: Tommy Hilfiger. Met het Badge T-shirt White (DM0DM17995 - YBR) brengt Tommy Hilfiger een stukje van die iconische Amerikaanse stijl naar je garderobe, perfect voor de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te leveren op comfort.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Stijl

Elk kledingstuk vertelt een verhaal, en het Badge T-shirt White van Tommy Hilfiger is geen uitzondering. Dit T-shirt is meer dan alleen een basisstuk; het is een belichaming van de casual maar verfijnde stijl die het merk uitdraagt. Van de subtiele branding tot de perfecte pasvorm, elk detail is zorgvuldig overwogen om een ongeëvenaarde draagervaring te bieden. Het is niet zomaar een T-shirt; het is een statement.

Een Ode aan Veelzijdigheid

In de dynamische wereld van vandaag is veelzijdigheid de sleutel. Het Badge T-shirt White past moeiteloos in elke garderobe en is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Of je nu een casual dag in de stad doorbrengt of een avondje uit gaat met vrienden, dit T-shirt biedt de perfecte mix van comfort en stijl. Gecombineerd met jeans voor een relaxte look of onder een blazer voor een meer geklede uitstraling, met dit T-shirt van Tommy Hilfiger maak je altijd de juiste keuze.

Exclusiviteit binnen Handbereik

De nieuwe collectie van Tommy Hilfiger, waaronder het Badge T-shirt White, vind je exclusief bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Als dé online aanbieder van herenkleding van topmerken, bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat de moderne man aanspreekt. Ontdek onze T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger en laat je inspireren door de nieuwste trends en tijdloze klassiekers.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen met het Badge T-shirt White van Tommy Hilfiger. Met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze ontwerp is dit T-shirt een waardevolle toevoeging aan elke garderobe. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid en klasse van onze exclusieve collectie. Laat de kans niet lopen om deel uit te maken van de Tommy Hilfiger-familie en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Badge T-shirt White (DM0DM17995 - YBR)

Badge T-shirt White (DM0DM17995 - YBR)

€ 39,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen