Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Badge T-shirt Timeless Teal (DM0DM17995 - CT0)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Badge T-shirt Timeless Teal (DM0DM17995 - CT0)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger T-shirts. Voel de kwaliteit, beleef de stijl en versterk je garderobe met premium herenmode. Maak vandaag nog jouw stijlstatement! Bezoek nieuw.nl.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger T-shirts

De zoektocht naar het perfecte T-shirt eindigt hier, bij de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger. Elk stuk vertelt een verhaal van ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze stijl, ontworpen voor de moderne man. De Badge T-shirt Timeless Teal is meer dan alleen een kledingstuk; het is een expressie van persoonlijke stijl en verfijning.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Tommy Hilfiger staat synoniem voor premium kwaliteit en dit T-shirt is daar geen uitzondering op. Het zachte, ademende materiaal biedt ongekend comfort, terwijl de subtiele details en de frisse Timeless Teal kleur zorgen voor een onmiskenbare uitstraling. Of je nu een casual dag voor de boeg hebt of een avond uit, dit T-shirt past naadloos in elke gelegenheid.

Een Statement van Eenvoud en Elegantie

In een wereld waar mode snel verandert, blijft de Badge T-shirt Timeless Teal trouw aan de kernwaarden van Tommy Hilfiger: eenvoud en elegantie. De ronde hals en de perfecte pasvorm flatteren elke lichaamsvorm, terwijl de kenmerkende Tommy Hilfiger-badge op de borst een subtiele, maar krachtige verklaring van merktrouw aflegt. Dit T-shirt is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

De Kleur die Past bij Elke Gelegenheid

De unieke Timeless Teal kleur van dit T-shirt biedt een frisse kijk op dagelijkse kleding. Deze veelzijdige kleur kan moeiteloos gecombineerd worden met verschillende items uit je garderobe, van een klassieke jeans tot een meer geklede chino. Het is de perfecte keuze voor heren die hun outfit willen opfrissen met een vleugje kleur, zonder in te boeten aan verfijning.

Versterk Je Garderobe met Tommy Hilfiger

Met een breed scala aan maten, van XS tot XXL, is er een perfecte fit voor elke man. De Badge T-shirt Timeless Teal is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid en kwaliteit die Tommy Hilfiger T-shirts & polo's te bieden hebben. Het is tijd om je garderobe te verrijken met kleding die niet alleen vandaag de dag indruk maakt, maar ook morgen en daarna.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer en laat de Badge T-shirt Timeless Teal van Tommy Hilfiger jouw nieuwe favoriete kledingstuk worden. Bezoek nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van premium herenmode die wacht om ontdekt te worden. Jouw nieuwe outfit, doordrenkt met kwaliteit, stijl en comfort, is slechts een paar klikken verwijderd. Maak vandaag nog jouw stijlstatement met Tommy Hilfiger.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Badge T-shirt Timeless Teal (DM0DM17995 - CT0)

Badge T-shirt Timeless Teal (DM0DM17995 - CT0)

€ 39,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen