Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Pullover Sleepy Blue (MW0MW22349 - CYW)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Pullover Sleepy Blue (MW0MW22349 - CYW)

Ontdek nu de tijdloze klasse van de Pullover Sleepy Blue van Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en investeer in kwaliteit en comfort. Bezoek onze website en verrijk je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Pullover Sleepy Blue

Stel je voor: een kledingstuk dat niet alleen je garderobe transformeert maar ook een verlengstuk wordt van je persoonlijkheid. Dat is precies wat de Pullover Sleepy Blue van Tommy Hilfiger doet. Deze pullover is niet zomaar een item; het is een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat de moderne man naar meer streeft dan alleen het voldoen aan de basisbehoeften van kleding. Hij zoekt naar kleding die zijn karakter weerspiegelt, zijn stijl verfijnt en hem onderscheidt van de massa.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Stijl

De Pullover Sleepy Blue is het toonbeeld van wat Tommy Hilfiger zo uniek maakt in de wereld van herenmode. Het is de perfecte harmonie tussen subtiele elegantie en comfortabele draagbaarheid. De kleur blauw staat niet alleen voor rust en betrouwbaarheid, maar brengt ook een frisse blik in elke outfit. Of je nu een informele bijeenkomst hebt of een belangrijke zakelijke afspraak, deze pullover zorgt ervoor dat je er op je best uitziet zonder in te leveren op comfort.

Een Nieuwe Definitie van Veelzijdigheid

In de wereld van vandaag is veelzijdigheid de sleutel. De Pullover Sleepy Blue past bij een breed scala aan gelegenheden en stijlen. Combineer het met een jeans voor een casual look of draag het over een overhemd voor een meer formele uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze pullover is niet alleen een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in jezelf. Met maten variërend van S tot 3XL, biedt Nieuwnieuw.com Herenmode een optie voor elke man die zijn stijl naar een hoger niveau wil tillen.

Waarom Kiezen voor Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com?

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode zijn we trots op het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan topmerken zoals Tommy Hilfiger. We begrijpen de waarde van kwaliteit en hoe deze bijdraagt aan het zelfvertrouwen van de moderne man. De Pullover Sleepy Blue is slechts één voorbeeld van hoe we streven naar het aanbieden van kleding die niet alleen voldoet aan de esthetische wensen van onze klanten maar ook hun behoefte aan duurzaamheid en comfort.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met de Pullover Sleepy Blue. Ontdek de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger en laat je inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit die wij bij Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden hebben. Maak een statement met je stijl en laat zien wie je bent. De Pullover Sleepy Blue is meer dan alleen een kledingstuk; het is een uitdrukking van jouw persoonlijke stijl en kwaliteitsbewustzijn.

Laat deze kans niet liggen om jezelf te onderscheiden. Bezoek vandaag nog onze website en ervaar wat Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Jouw nieuwe favoriete pullover wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Sleepy Blue (MW0MW22349 - CYW)

Pullover Sleepy Blue (MW0MW22349 - CYW)

€ 109,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen