Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Hooded Sweater Sand (DM0DM09593 - ACG)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Hooded Sweater Sand (DM0DM09593 - ACG)

Ontdek de tijdloze klasse van de Hooded Sweater Sand van Tommy Hilfiger. Voel de kwaliteit, beleef de stijl en maak deel uit van de Tommy Hilfiger familie. Waar wacht je nog op? Shop nu op nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Hooded Sweater Sand

Stijl en comfort komen samen in de exclusieve collectie van Tommy Hilfiger, waar de Hooded Sweater Sand een bijzondere plaats inneemt. Deze trui vertegenwoordigt niet alleen de ongeëvenaarde kwaliteit en het vakmanschap van het merk, maar is ook een symbool van een moderne, moeiteloze stijl die past bij elke gelegenheid.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Elke vezel van de Hooded Sweater Sand spreekt van de zorg en aandacht die Tommy Hilfiger besteedt aan zijn kledingstukken. Het is meer dan een trui; het is een ervaring die je uitnodigt om jezelf te omhullen in luxe en comfort. De subtiele beige kleur en de zachte stof maken het een veelzijdig stuk dat moeiteloos aansluit bij elke outfit, of het nu een casual jeans is voor een ontspannen weekend of een nette broek voor een meer formele gelegenheid.

De Essentie van Moderne Mannenmode

In de wereld van herenmode staat Tommy Hilfiger bekend om zijn vermogen om klassieke stijlen te herinterpreteren met een frisse, moderne twist. De Hooded Sweater Sand is hier een perfect voorbeeld van. Het is niet zomaar een item uit de nieuwe collectie truien & vesten; het is een statement van verfijning en zelfverzekerdheid. Met maten variërend van XS tot XL, biedt deze trui elke man de mogelijkheid om zijn persoonlijke stijl te verrijken.

Een Symbool van Duurzaamheid en Innovatie

Tommy Hilfiger zet zich in voor duurzaamheid, en de Hooded Sweater Sand is hier een tastbaar bewijs van. Door te kiezen voor dit kledingstuk, draag je niet alleen bij aan een meer duurzame mode-industrie, maar investeer je ook in een kledingstuk dat ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan. Dit is een trui die niet alleen dit seizoen, maar nog vele jaren een centrale plek in je garderobe zal innemen.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Hooded Sweater Sand van Tommy Hilfiger, kies je niet alleen voor een stijlvol kledingstuk, maar word je ook deel van een wereldwijde gemeenschap die waarden zoals kwaliteit, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel draagt. Het is een manier om te laten zien dat je geeft om de wereld om je heen, terwijl je er tegelijkertijd onberispelijk uitziet.

Waar Wacht Je Nog Op?

De Hooded Sweater Sand wacht op je. Dit is je kans om een kledingstuk toe te voegen aan je garderobe dat zowel stijlvol als praktisch is, en dat je look naar een hoger niveau tilt. Bezoek nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek wat Tommy Hilfiger voor jou in petto heeft. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak vandaag nog deel uit van de Tommy Hilfiger familie!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hooded Sweater Sand (DM0DM09593 - ACG)

Hooded Sweater Sand (DM0DM09593 - ACG)

€ 89,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen