Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Hooded Sweater Mint Gel (MW0MW11599 - LXZ)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Hooded Sweater Mint Gel (MW0MW11599 - LXZ)

Ontdek de stijlvolle Hooded Sweater Mint Gel van Tommy Hilfiger. Comfort en elegantie gecombineerd voor de moderne man. Bestel nu en maak een exclusief stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Hooded Sweater Mint Gel van Tommy Hilfiger

Ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl met de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de Hooded Sweater Mint Gel van Tommy Hilfiger. Deze trui is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement van elegantie, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Deze hoodie is niet alleen een toonbeeld van het vakmanschap van Tommy Hilfiger, maar ook een uiting van jouw persoonlijke stijl. De zachte, mintgroene kleur brengt een frisse wind in je garderobe, perfect voor elke gelegenheid. Van een ontspannen weekend thuis tot een avondje uit met vrienden, deze trui voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit.

Een Nieuwe Kijk op Casual Comfort

De Hooded Sweater Mint Gel is ontworpen met het oog op comfort. De zachte, ademende stof zorgt ervoor dat je je de hele dag door comfortabel voelt, terwijl de moderne pasvorm ervoor zorgt dat je er altijd op je best uitziet. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer geklede stijl met chino's, deze hoodie is de perfecte basis.

Versterk Je Garderobe met Tommy Hilfiger

Als onderdeel van onze Truien & vesten collectie, staat de Hooded Sweater Mint Gel symbool voor de kwaliteit en stijl waar Tommy Hilfiger bekend om staat. Met een ruime keuze aan maten, van XS tot XL, is er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden. Deze trui is niet alleen een toevoeging aan je garderobe, maar een investering in je uitstraling.

Een Unieke Stijl voor Elke Gelegenheid

De veelzijdigheid van de Hooded Sweater Mint Gel maakt het de ideale keuze voor elke gelegenheid. Het unieke ontwerp en de opvallende kleur zorgen ervoor dat je opvalt in de menigte, terwijl de comfortabele pasvorm je de vrijheid geeft om jezelf te zijn. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor het weekend of een stijlvolle look voor een avondje uit, deze trui voldoet aan al je wensen.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer en voeg de Hooded Sweater Mint Gel van Tommy Hilfiger toe aan je garderobe. Bezoek onze website, ontdek de nieuwste collecties en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met een beperkte voorraad is dit het moment om jouw exclusieve stijlstatement te maken. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en bestel vandaag nog.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hooded Sweater Mint Gel (MW0MW11599 - LXZ)

Hooded Sweater Mint Gel (MW0MW11599 - LXZ)

€ 119,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen