Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Hooded Sweater Keepsake Blue (MW0MW11599 - CYR)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Hooded Sweater Keepsake Blue (MW0MW11599 - CYR)

Ontdek de tijdloze klasse van de Hooded Sweater Keepsake Blue van Tommy Hilfiger. Voel de kwaliteit, ervaar de stijl en voeg deze moderne klassieker toe aan je garderobe. Trakteer jezelf vandaag nog op luxe en elegantie.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Hooded Sweater Keepsake Blue

De zoektocht naar de perfecte trui eindigt hier, bij de Hooded Sweater Keepsake Blue van Tommy Hilfiger. Deze sweater is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van stijl, comfort en de onmiskenbare kwaliteit waar Tommy Hilfiger om bekend staat. In een wereld waar trends komen en gaan, biedt deze hooded sweater een tijdloze elegantie die nooit uit de mode raakt.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Stijl

De Hooded Sweater Keepsake Blue is vervaardigd met oog voor detail en een niet-aflatende toewijding aan kwaliteit. De zachte, luxueuze stof omhult je in comfort, terwijl de kenmerkende blauwe kleur een vleugje verfijning toevoegt aan je dagelijkse garderobe. Het is de perfecte combinatie van casual en chic, waardoor je er op elke gelegenheid op je best uitziet.

Een Symbool van Modern Mannenmode

In de wereld van mannenmode staat Tommy Hilfiger symbool voor innovatie en tijdloze stijl. De Hooded Sweater Keepsake Blue is geen uitzondering. Deze trui past naadloos in de garderobe van de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort. Het is een kledingstuk dat je zelfvertrouwen geeft en uitstraalt, of je nu een informele bijeenkomst bijwoont of gewoon geniet van een ontspannen weekend.

Een Toevoeging aan Elke Garderobe

Met zijn veelzijdige ontwerp en superieure kwaliteit is de Hooded Sweater Keepsake Blue een essentiële toevoeging aan elke garderobe. Het past perfect bij een breed scala aan kledingstukken, van jeans tot chino's, en maakt elke outfit compleet met een vleugje Tommy Hilfiger's kenmerkende elegantie. Of je nu op zoek bent naar een casual look of iets meer gekleeds, deze trui biedt eindeloze mogelijkheden.

Voel je Speciaal, Elke Dag Weer

Elke keer dat je de Hooded Sweater Keepsake Blue aantrekt, voel je het verschil. Het is niet zomaar een trui; het is een statement. Een statement van kwaliteit, stijl en het onmiskenbare gevoel speciaal te zijn. Deze trui is ontworpen om je niet alleen goed te laten uitzien, maar je ook goed te laten voelen over jezelf en je keuzes in mode.

Wacht niet langer om deel uit te maken van de Tommy Hilfiger-familie. Ontdek nu de Truien & vesten collectie en laat de Hooded Sweater Keepsake Blue je garderobe naar een hoger niveau tillen. Het is tijd om jezelf te trakteren op iets bijzonders, iets dat staat voor wie je bent en waar je voor staat. Maak vandaag nog die stap naar een wereld van stijl, comfort en ongeëvenaarde kwaliteit.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. De Hooded Sweater Keepsake Blue wacht op jou, klaar om je te omhullen in luxe en je te laten schitteren in elke situatie. Voeg nu deze tijdloze klassieker toe aan je garderobe en ervaar zelf de perfectie van Tommy Hilfiger.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hooded Sweater Keepsake Blue (MW0MW11599 - CYR)

Hooded Sweater Keepsake Blue (MW0MW11599 - CYR)

€ 119,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen