Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Half Zip Trui Faded Indigo (MW0MW34690 - C9T)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Half Zip Trui Faded Indigo (MW0MW34690 - C9T)

Ontdek de tijdloze klasse van de Half Zip Trui Faded Indigo. Voel de kwaliteit, beleef de stijl en maak vandaag nog deel uit van de Nieuwnieuw.com familie!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Half Zip Trui Faded Indigo

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde stijl en kwaliteit met de nieuwste aanwinst in onze collectie: de Half Zip Trui Faded Indigo. Dit kledingstuk is niet zomaar een trui; het is een statement van verfijning en comfort, zorgvuldig ontworpen om de moderne man te kleden in de elegantie die hij verdient. In samenwerking met het iconische merk Tommy Hilfiger, brengen wij u een stuk dat de definitie van herenmode opnieuw vormgeeft.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

De Half Zip Trui Faded Indigo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een ervaring. Zodra u deze trui aantrekt, voelt u de zachte, luxueuze stof die zorgvuldig is geselecteerd om comfort en duurzaamheid te garanderen. De subtiele kleur van vervaagd indigo weerspiegelt de diepgang en complexiteit van de drager, terwijl de half zip-sluiting een vleugje moderne verfijning toevoegt.

Een Symbool van Veelzijdigheid

Deze trui is niet alleen een toonbeeld van stijl, maar ook van veelzijdigheid. Of u nu een casual dag in de stad plant of een belangrijke zakelijke bijeenkomst heeft, de Half Zip Trui Faded Indigo past naadloos in elke gelegenheid. Gecombineerd met een jeans voor een ontspannen look of met een chino voor een meer geklede uitstraling, deze trui is uw perfecte metgezel.

Exclusiviteit binnen Handbereik

De samenwerking tussen Tommy Hilfiger en onze collectie staat garant voor exclusiviteit en kwaliteit. Deze trui is niet alleen een kledingstuk, maar ook een deel van een erfgoed dat staat voor innovatie en stijl. Door te kiezen voor de Half Zip Trui Faded Indigo, kiest u voor een stuk dat spreekt van uw waardering voor vakmanschap en design.

Uw Stijl, Onze Passie

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de waarde van persoonlijke uitdrukking door mode. Daarom bieden we een assortiment aan dat niet alleen de laatste trends volgt, maar ook de individuele stijl van elke man versterkt. De Half Zip Trui Faded Indigo is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en stijl, speciaal geselecteerd voor de man die weet wat hij wil.

Maak Vandaag Nog Deel uit van de Nieuwnieuw.com Familie

Wacht niet langer om deel uit te maken van een wereld waar stijl en kwaliteit samenkomen. De Half Zip Trui Faded Indigo is nu beschikbaar in onze Truien & vesten collectie, klaar om uw garderobe naar een hoger niveau te tillen. Met een breed scala aan maten beschikbaar, van S tot 3XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man.

Laat deze kans niet voorbijgaan om een stuk van Tommy Hilfiger te bezitten dat niet alleen uw stijl verrijkt, maar ook uw waardering voor vakmanschap en kwaliteit toont. Bezoek ons nu online en ontdek de exclusieve Half Zip Trui Faded Indigo, een trui die belooft uw look te transformeren en uw vertrouwen te versterken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Half Zip Trui Faded Indigo (MW0MW34690 - C9T)

Half Zip Trui Faded Indigo (MW0MW34690 - C9T)

€ 139,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen