Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Pullover Faded Indigo (MW0MW22349 - C9T)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Pullover Faded Indigo (MW0MW22349 - C9T)

Ontdek de tijdloze klasse van de Pullover Faded Indigo van Tommy Hilfiger. Voeg een vleugje klasse toe aan je garderobe en maak vandaag nog jouw statement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Pullover Faded Indigo

Stel je voor: een kledingstuk dat niet alleen de essentie van comfort en stijl belichaamt, maar ook een verhaal vertelt van erfgoed en innovatie. Dit is wat de Pullover Faded Indigo van Tommy Hilfiger voor jou in petto heeft. Een stuk dat meer is dan alleen een kledingstuk; het is een ervaring, een gevoel, een statement.

Een Symbool van Verfijning

De Pullover Faded Indigo is niet zomaar een trui; het is een symbool van verfijning en klasse. Het vertegenwoordigt de man die weet wat hij wil en hoe hij het wil. De subtiele kleur blauw straalt een kalme zelfverzekerdheid uit, terwijl de kwaliteit van het materiaal spreekt van een onberispelijke smaak. Dit is een kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid, van een casual dag op kantoor tot een avond uit met vrienden.

De Belichaming van Comfort en Stijl

Wat de Pullover Faded Indigo onderscheidt, is de perfecte balans tussen comfort en stijl. Het is ontworpen met de moderne man in gedachten, iemand die waarde hecht aan zowel uiterlijk als het gevoel van zijn kleding. De pasvorm is zodanig ontworpen dat het de contouren van je lichaam complimenteert zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid. Het resultaat is een gevoel van luxe en comfort dat je de hele dag door begeleidt.

Een Erfgoed van Kwaliteit

Wanneer je kiest voor de Pullover Faded Indigo, kies je voor meer dan alleen een trui. Je kiest voor een stukje erfgoed van Tommy Hilfiger, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit is een investering in je garderobe die de tand des tijds zal doorstaan, een kledingstuk dat je keer op keer zult bereiken wanneer je op zoek bent naar iets speciaals.

Voeg Een Vleugje Klasse Toe Aan Je Garderobe

De Pullover Faded Indigo is meer dan alleen een trui; het is een uitnodiging om je garderobe te verrijken met iets dat echt bijzonder is. Het is een kans om je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen, om een statement te maken zonder woorden. Met categorieën zoals Truien & vesten en meer, biedt Nieuwnieuw.com Herenmode je alles wat je nodig hebt om je van je beste kant te laten zien.

Maak Vandaag Nog Jouw Statement

Wacht niet langer om de Pullover Faded Indigo aan jouw collectie toe te voegen. Dit is jouw moment om te kiezen voor kwaliteit, stijl en comfort. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe dit kledingstuk jouw uitstraling kan transformeren. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een blijvende indruk te maken. Jouw nieuwe favoriete trui wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Faded Indigo (MW0MW22349 - C9T)

Pullover Faded Indigo (MW0MW22349 - C9T)

€ 109,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen