Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Pullover Faded Indigo (MW0MW21316 - C9T)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Pullover Faded Indigo (MW0MW21316 - C9T)

Ontdek de tijdloze klasse van de Pullover Faded Indigo van Tommy Hilfiger. Comfort en stijl in één. Voeg dit statement van verfijning toe aan je garderobe en straal zelfvertrouwen uit. Ontdek het nu.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Pullover Faded Indigo

Ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl met onze nieuwste aanwinst in de herenmodecollectie: de Pullover Faded Indigo van Tommy Hilfiger. Deze pullover is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en een ode aan de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Een Symbool van Verfijning

In een wereld waar de eerste indruk telt, biedt de Pullover Faded Indigo de perfecte balans tussen casual en formeel. De subtiele blauwe kleur en het tijdloze ontwerp maken het een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid. Van een belangrijke zakelijke bijeenkomst tot een ontspannen weekenduitje, deze pullover straalt klasse uit zonder in te boeten aan comfort.

Comfort Ontmoet Stijl

Het geheim van de Pullover Faded Indigo ligt in de details. De zachte stof en de nauwkeurige pasvorm zorgen ervoor dat je je op je best voelt, terwijl de kenmerkende Tommy Hilfiger-vlag subtiel je gevoel voor stijl benadrukt. Beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen.

De Kracht van een Goed Gekozen Pullover

Een pullover is meer dan alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Met de Pullover Faded Indigo kies je voor een onberispelijke look die spreekt van zelfvertrouwen en aandacht voor detail. Het is een investering in jezelf, in hoe je je presenteert aan de wereld. In de collectie van Truien & vesten van Tommy Hilfiger vind je niet alleen een pullover, maar een partner in je streven naar uitmuntendheid.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Pullover Faded Indigo, kies je niet alleen voor kwaliteit en stijl, maar ook voor een merk met een rijke geschiedenis en een toegewijde gemeenschap. Tommy Hilfiger staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid, innovatie en het creëren van kleding die generaties lang meegaat. Je kleden in Tommy Hilfiger betekent dat je deel uitmaakt van een wereldwijde beweging die streeft naar een betere toekomst door middel van mode.

Waarom Wachten?

De Pullover Faded Indigo wacht op jou. Dit is je kans om een kledingstuk toe te voegen aan je garderobe dat zowel tijdloos als modern is, dat comfort en stijl belichaamt, en dat je look naar een hoger niveau tilt. Bezoek onze website, verken de nieuwe collectie en ontdek waarom Tommy Hilfiger de voorkeurskeuze is voor mannen die weten wat ze willen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak vandaag nog deel uit van de Tommy Hilfiger-familie.

Laat je inspireren, laat je verleiden, maar bovenal, laat jezelf toe om te stralen in de Pullover Faded Indigo. Jouw nieuwe favoriete kledingstuk wacht op je bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Ontdek het nu.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Faded Indigo (MW0MW21316 - C9T)

Pullover Faded Indigo (MW0MW21316 - C9T)

€ 109,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen