Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Hooded Sweater Dark Night Navy (DM0DM17985 - C1G)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Hooded Sweater Dark Night Navy (DM0DM17985 - C1G)

Ontdek de tijdloze klasse van de Hooded Sweater Dark Night Navy van Tommy Hilfiger. Voeg dit stijlvolle en comfortabele kledingstuk toe aan je collectie en upgrade je garderobe vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Hooded Sweater Dark Night Navy

De zoektocht naar de perfecte garderobe begint en eindigt met kledingstukken die zowel stijl als comfort belichamen. In deze geest presenteert Tommy Hilfiger, een merk synoniem voor tijdloze Amerikaanse coolheid, de Hooded Sweater Dark Night Navy (DM0DM17985 - C1G). Een kledingstuk dat meer is dan alleen een trui; het is een verhaal van erfgoed, kwaliteit en ongeëvenaarde stijl.

De Essentie van Comfort en Stijl

In een wereld waar elke dag een nieuwe uitdaging is, biedt de Hooded Sweater Dark Night Navy een toevluchtsoord van comfort en zelfvertrouwen. De zachte stof omhult je in warmte, terwijl de kenmerkende navy kleur een aura van rust en betrouwbaarheid uitstraalt. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een vertrouwde metgezel op de reis door het leven.

Een Symbool van Kwaliteit

Elke vezel van deze sweater spreekt van de toewijding aan kwaliteit die Tommy Hilfiger belichaamt. Van de zorgvuldige selectie van materialen tot de precisie in het ontwerp, de Hooded Sweater Dark Night Navy is een toonbeeld van vakmanschap. Het is een investering in duurzaamheid, ontworpen om seizoen na seizoen jouw garderobe te verrijken.

De Kracht van Veelzijdigheid

De ware schoonheid van de Hooded Sweater Dark Night Navy ligt in zijn veelzijdigheid. Of je nu een casual dag voor de boeg hebt of een avond uit, deze trui past naadloos in elke setting. Gecombineerd met een jeans voor een ontspannen look of met een chino voor een meer geklede uitstraling, het is een stuk dat zich moeiteloos aanpast aan jouw levensstijl.

Een Erfgoed van Innovatie

Met elke draad weeft Tommy Hilfiger een verhaal van innovatie en traditie. De Hooded Sweater Dark Night Navy is geen uitzondering. Het vertegenwoordigt een balans tussen klassieke Amerikaanse stijl en de grenzen van modern design. Dit kledingstuk is niet alleen een uiting van persoonlijke stijl, maar ook een deel van een groter cultureel erfgoed.

Wordt Onderdeel van het Verhaal

Het is tijd om je eigen hoofdstuk toe te voegen aan het verhaal van Tommy Hilfiger. De Hooded Sweater Dark Night Navy wacht op je, klaar om je garderobe naar een hoger niveau te tillen. Met zijn diepe navy kleur, comfortabele pasvorm en veelzijdige stijl, is het meer dan een trui - het is een statement.

Wacht niet langer om deze tijdloze klassieker aan je collectie toe te voegen. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek de perfecte blend van stijl, comfort en kwaliteit met de Hooded Sweater Dark Night Navy. Laat dit kledingstuk het begin zijn van een nieuw avontuur in mode en zelfexpressie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hooded Sweater Dark Night Navy (DM0DM17985 - C1G)

Hooded Sweater Dark Night Navy (DM0DM17985 - C1G)

€ 89,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen