Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Trui Half Zip Calico (MW0MW34690 - AEF)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Trui Half Zip Calico (MW0MW34690 - AEF)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger met de Trui Half Zip Calico. Voel de luxe en stijl die spreekt, een symbool van veelzijdigheid. Maak deel uit van de Tommy Hilfiger familie en bestel nu bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger: Trui Half Zip Calico

Ervaar de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit met de nieuwste aanwinst in onze collectie: de Trui Half Zip Calico van Tommy Hilfiger. Deze trui is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en een ode aan de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit.

Voel de Luxe, Elke Dag

In het hectische leven van de hedendaagse man is het vinden van kleding die zowel comfortabel als stijlvol is, essentieel. De Trui Half Zip Calico belichaamt deze zoektocht naar perfectie. Met zijn zachte, hoogwaardige materialen voelt deze trui niet alleen aangenaam op de huid, maar biedt hij ook de duurzaamheid die je van Tommy Hilfiger mag verwachten. De subtiele beige kleur en de verfijnde half zip sluiting geven een klassieke touch die bij elke gelegenheid past.

Stijl die Spreekt

De Trui Half Zip Calico is meer dan alleen een kledingstuk; het is een expressie van identiteit. Behorend tot de categorieën Truien & vesten, Half-zip, Nieuwe collectie, en natuurlijk de iconische Tommy Hilfiger collectie, staat deze trui symbool voor de man die weet wat hij wil en dit met vertrouwen uitdraagt. Of je nu een informele bijeenkomst bijwoont of een belangrijke zakelijke afspraak hebt, met deze trui laat je zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit.

Een Symbool van Veelzijdigheid

De moderne man beweegt zich tussen verschillende werelden. Van het kantoor naar een avond uit met vrienden, de Trui Half Zip Calico past zich moeiteloos aan elke situatie aan. De beschikbare maten, variërend van S tot 3XL, zorgen ervoor dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Deze trui is niet alleen een toonbeeld van stijl, maar ook van veelzijdigheid.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Trui Half Zip Calico van Tommy Hilfiger, kies je niet alleen voor een kledingstuk, maar ook voor een erfgoed. Tommy Hilfiger staat bekend om zijn commitment aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Als drager van deze trui word je onderdeel van een gemeenschap die deze waarden hoog in het vaandel draagt.

Waar Wacht Je Nog Op?

De Trui Half Zip Calico is nu beschikbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode, dé online aanbieder van topmerken voor heren. Wacht niet langer en voeg dit unieke stuk toe aan je garderobe. Laat jezelf zien als de man van de wereld die je bent, gekleed in de tijdloze elegantie van Tommy Hilfiger. Ontdek nu de volledige collectie en ervaar de perfectie van Tommy Hilfiger kleding.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Trui Half Zip Calico (MW0MW34690 - AEF)

Trui Half Zip Calico (MW0MW34690 - AEF)

€ 139,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen