Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Slim Fit Charmed (DM0DM18312 - C6C)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Slim Fit Charmed (DM0DM18312 - C6C)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Slim Fit Charmed van Tommy Hilfiger. Verrijk uw stijl met comfort en kwaliteit. Bestel nu bij Nieuwnieuw.com Herenmode!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Slim Fit Charmed

Stap in een wereld waar stijl en comfort naadloos samensmelten met de Polo Slim Fit Charmed van Tommy Hilfiger. Deze polo, een symbool van verfijnde smaak en onberispelijke kwaliteit, belichaamt de essentie van de moderne man die waarde hecht aan zowel uiterlijk als comfort. Laat ons u meenemen op een reis door de unieke aspecten van dit kledingstuk, dat meer is dan slechts een toevoeging aan uw garderobe; het is een uitdrukking van uw persoonlijkheid.

De Belichaming van Elegante Casualheid

De Polo Slim Fit Charmed is niet zomaar een kledingstuk. Het is een statement, een manifestatie van hoe casual ontmoetingen met elegantie kunnen worden verheven tot momenten van pure klasse. De subtiele blauwe kleur en de zorgvuldig gekozen pasvorm spreken boekdelen over de aandacht voor detail die Tommy Hilfiger kenmerkt. Dit is een polo die u niet alleen draagt, maar die u beleeft, bij elke gelegenheid.

Een Nieuwe Definitie van Comfort

Comfort is opnieuw gedefinieerd met de Polo Slim Fit Charmed. De zachte, ademende stof zorgt ervoor dat u zich de hele dag fris en comfortabel voelt, of u nu op kantoor bent of geniet van een ontspannen dag in de stad. De veelzijdigheid van de maten, variërend van XS tot XXL, garandeert dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden, waardoor dit kledingstuk een must-have is voor iedereen die het belang van een goede eerste indruk begrijpt.

Versterk Uw Persoonlijke Stijl

De Polo Slim Fit Charmed is meer dan alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van uw persoonlijke stijl. Het past naadloos in de garderobe van de moderne man, die begrijpt dat ware stijl niet schreeuwt, maar subtiel fluistert. Of u nu kiest voor een casual look met jeans of een meer geklede outfit met chino's, deze polo verhoogt uw stijlquotiënt op elke denkbare manier.

Ontdek de Collectie

Wij nodigen u uit om de volledige collectie T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger te ontdekken bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat u inspireren door de nieuwste trends en voeg een vleugje klasse toe aan uw garderobe met onze zorgvuldig geselecteerde items. De Polo Slim Fit Charmed is slechts het begin van wat wij te bieden hebben voor de man die weet wat hij wil.

Wacht niet langer om uw stijl naar een hoger niveau te tillen. De Polo Slim Fit Charmed en de volledige collectie van Tommy Hilfiger wachten op u, klaar om uw persoonlijke stijl te verrijken en te definiëren. Ontdek nu de perfecte mix van comfort, kwaliteit en stijl bij Nieuwnieuw.com Herenmode, en laat geen moment onbenut om te schitteren in uw nieuwe favoriete kledingstuk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Slim Fit Charmed (DM0DM18312 - C6C)

Polo Slim Fit Charmed (DM0DM18312 - C6C)

€ 69,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen