Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White (MW0MW34646 - 0A4)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White (MW0MW34646 - 0A4)

Ontdek de tijdloze klasse van het Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White van Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Upgrade je stijl met luxe en comfort. Beperkt beschikbaar, maak nu jouw statement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van het Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White

De zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier. Met de introductie van het Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White van Tommy Hilfiger, biedt Nieuwnieuw.com Herenmode een stuk dat meer is dan alleen kleding. Het is een belichaming van stijl, comfort en duurzaamheid, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Voel de Luxe, Elke Dag Weer

Stel je voor dat je een overhemd aantrekt dat niet alleen perfect past bij elke gelegenheid, maar je ook een gevoel van luxe en comfort geeft, elke keer dat je het draagt. Het Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White is vervaardigd uit het fijnste linnen, waardoor het ademend en licht is, perfect voor zowel een zomerse dag als een belangrijke zakelijke bijeenkomst. De subtiele kleurencombinatie en het tijdloze ontwerp zorgen ervoor dat dit overhemd een onmisbaar item in je garderobe wordt.

De Perfecte Mix van Stijl en Functionaliteit

Dit overhemd is niet alleen een toonbeeld van modebewustzijn, maar ook van praktisch nut. Met maten die variëren van S tot XXL, biedt het een ideale pasvorm voor elke man. De kleur wit, symbool voor zuiverheid en eenvoud, maakt het eenvoudig te combineren met elke broek of blazer, waardoor je moeiteloos een indrukwekkende outfit samenstelt. Of je nu kiest voor een casual look of een formele uitstraling, met dit overhemd van Tommy Hilfiger sla je de plank nooit mis.

Een Statement van Persoonlijke Stijl

Het dragen van dit overhemd zegt iets over wie je bent: een man die kiest voor kwaliteit en uitstraling, die waarde hecht aan comfort zonder in te leveren op stijl. Het is een kledingstuk dat past bij elke gelegenheid, van een dag op kantoor tot een avond uit met vrienden. Het versterkt je persoonlijke stijl en voegt een laagje verfijning toe aan je algehele uitstraling.

Beperkte Beschikbaarheid: Een Exclusieve Keuze

De exclusiviteit van het Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White maakt het een begerenswaardig item voor de modebewuste man. De beperkte beschikbaarheid benadrukt het unieke karakter en zorgt ervoor dat je een kledingstuk in handen krijgt dat niet iedereen heeft. Het is een kans om je te onderscheiden van de massa, met een overhemd dat spreekt van klasse en kwaliteit.

Ontdek het Zelf bij Nieuwnieuw.com Herenmode

Wacht niet langer en voeg dit meesterwerk van Tommy Hilfiger toe aan je garderobe. Ontdek de nieuwe collectie en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Laat dit het moment zijn waarop je kiest voor een upgrade van je persoonlijke stijl, met een overhemd dat elke dag weer een gevoel van luxe en comfort biedt.

Bezoek ons nu en maak jouw statement met het Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White. Jouw zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt vandaag.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White (MW0MW34646 - 0A4)

Linnen Overhemd Blue Spell / Optic White (MW0MW34646 - 0A4)

€ 109,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen