Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium (DM0DM18797 - 1A5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium (DM0DM18797 - 1A5)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger met de Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium. Perfect voor de zomerse vrijheid en avonturen. Nu bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger: Een Zomeressentie

Wanneer de zomerzon aan de horizon gloeit en de dagen langer en warmer worden, is er niets dat het gevoel van vrijheid en avontuur meer belichaamt dan de perfecte korte broek. In een wereld waar stijl en comfort samenkomen, introduceert Tommy Hilfiger de Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium, een kledingstuk dat niet alleen een statement maakt maar ook de belichaming is van zomerse elegantie.

De Essentie van Zomerse Vrijheid

De zomer is een tijd van eindeloze mogelijkheden, van spontane roadtrips tot avonden die overgaan in de ochtend. Het is een seizoen dat vraagt om een garderobe die zowel veelzijdig als stijlvol is. De Scanton Denim Medium korte broek van Tommy Hilfiger vangt deze geest met zijn onberispelijke vakmanschap en oog voor detail. Deze korte broek is meer dan alleen een kledingstuk; het is een uitnodiging om de wereld te verkennen, om elke dag als een nieuw avontuur te zien.

Een Symbool van Ongeëvenaarde Kwaliteit

In de wereld van herenmode staat Tommy Hilfiger synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. De Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium is geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen, belooft deze korte broek niet alleen comfort en stijl, maar ook een lange levensduur. Het is een investering in je garderobe die zichzelf keer op keer terugbetaalt, een trouwe metgezel op al je zomerse avonturen.

Stijl Die Spreekt

De ware kracht van kleding ligt in het vermogen om te spreken zonder woorden, om een verhaal te vertellen over wie we zijn en hoe we de wereld zien. De Scanton Denim Medium korte broek van Tommy Hilfiger vertelt een verhaal van verfijnde nonchalance, van een man die zowel het comfort als de stijl begrijpt. Met zijn tijdloze ontwerp en de kenmerkende blauwe kleur, is deze korte broek een veelzijdig stuk dat zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid, van een casual bijeenkomst met vrienden tot een zomerse avondwandeling langs het strand.

De Perfecte Pasvorm Voor Elke Man

Elke man is uniek, en zo ook zijn stijl. Daarom biedt de Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium van Tommy Hilfiger een reeks aan maten die garanderen dat elke man de perfecte pasvorm vindt. Of je nu een maat 29 of 36 draagt, deze korte broek is ontworpen om elke man te flatteren, waardoor je je zelfverzekerd en stijlvol voelt, elke dag weer.

Ontdek Jouw Zomerstijl bij Nieuwnieuw.com

De zomer wacht op niemand. Het is tijd om je garderobe te vernieuwen met de Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium van Tommy Hilfiger, een stuk dat belooft je zomer onvergetelijk te maken. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van topmerken, waar elke keuze leidt naar een nieuw avontuur. Laat deze kans niet voorbijgaan om jezelf te onderscheiden met een garderobe die net zo uniek is als jij. Stap in de wereld van Tommy Hilfiger en laat je zomer beginnen met stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium (DM0DM18797 - 1A5)

Jeans Korte Broek Scanton Denim Medium (DM0DM18797 - 1A5)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen