Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE (PPVH10020A)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE (PPVH10020A)

Ontdek de onberispelijke stijl van het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE van Profuomo. Pure elegantie en comfort voor de moderne man. Investeer nu in tijdloze kwaliteit en stijl.

Lees de volledige productomschrijving

Een symbool van onberispelijke stijl: Het Linnen Overhemd

Ontdek de ware essentie van stijl en comfort met het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE van Profuomo. Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk, maar een verhaal dat geweven is met de fijnste linnen draden, ontworpen om de moderne man te kleden in pure elegantie en verfijning. In de wereld van herenmode staat dit overhemd symbool voor een onberispelijke stijl die grenzen verlegt en nieuwe normen stelt.

De essentie van puur comfort en stijl

In het hart van elke man die streeft naar perfectie, ligt de wens om kleding te dragen die niet alleen het oog streelt maar ook het lichaam omarmt met ongeëvenaard comfort. Het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE is het antwoord op deze zoektocht. Met zijn ademende linnen stof biedt dit overhemd een ongekend comfort, ideaal voor zowel de warme zomerdagen als de elegante avondgelegenheden.

Een toonbeeld van vakmanschap

Elk overhemd van Profuomo is een meesterwerk, zorgvuldig samengesteld met aandacht voor detail. Het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE maakt geen uitzondering. Van de verfijnde X-Cutaway kraag tot de stijlvolle witte kleur, elk aspect van dit overhemd straalt vakmanschap uit. Het is een kledingstuk dat spreekt van een diep begrip van wat de moderne man verlangt in zijn garderobe.

Een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een casual uitje met vrienden of een formele gebeurtenis, het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE is verrassend veelzijdig. Het past naadloos in elke garderobe en biedt eindeloze combinatiemogelijkheden. Gekleed in dit overhemd, bent u verzekerd van een uitstraling die zowel tijdloos als modern is.

Ontdek de collectie die spreekt van kwaliteit en stijl

De collectie van Profuomo overhemden bij Nieuwnieuw.com Herenmode is een ode aan de man die waarde hecht aan kwaliteit, stijl en comfort. Het is een uitnodiging om te ontdekken hoe traditioneel vakmanschap en moderne esthetiek samenkomen in kledingstukken die ontworpen zijn om indruk te maken.

Laat u inspireren door de nieuwe collectie en ervaar zelf de transformatie die het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE kan brengen in uw persoonlijke stijl. Dit is uw kans om te investeren in een kledingstuk dat niet alleen vandaag de dag indruk maakt, maar ook een blijvende waarde heeft in de toekomst.

Stap in de wereld van Profuomo bij Nieuwnieuw.com Herenmode en laat u meenemen op een reis waar stijl, comfort en kwaliteit de hoofdrol spelen. Het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE wacht op u, klaar om uw garderobe te verrijken met een toets van ongeëvenaarde elegantie.

Ontdek nu de volledige collectie en laat geen moment voorbijgaan om uzelf te kleden in de finesse die alleen Profuomo kan bieden. Uw zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE (PPVH10020A)

Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf WHITE (PPVH10020A)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen