Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf NAVY (PPVH10020O)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf NAVY (PPVH10020O)

Ontdek de tijdloze elegantie van het Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway. Luxe, kwaliteit en stijl in één. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van het Linnen Overhemd

De zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de essentie van stijl, comfort en kwaliteit. Het is meer dan alleen kleding; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een statement zonder woorden. In onze nieuwste collectie introduceren we trots het Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf NAVY (PPVH10020O) - een meesterwerk dat de ware betekenis van vakmanschap belichaamt.

Voel de Luxe, Ervaar de Kwaliteit

Stel je voor dat je een overhemd draagt dat zo licht en luchtig aanvoelt dat het bijna lijkt alsof je niets draagt. Het Profuomo linnen overhemd is vervaardigd met precisie en aandacht voor detail, waardoor het een onmisbaar item in je garderobe wordt. De diepe navy kleur voegt een laag van verfijning en veelzijdigheid toe, perfect voor elke gelegenheid, van een informele bijeenkomst tot een belangrijke zakelijke afspraak.

De Kracht van Eersteklas Linnen

Linnen staat bekend om zijn duurzaamheid en het vermogen om koel te blijven in de warmste omstandigheden. Dit overhemd, behorend tot de categorie Overhemden, is niet alleen een toonbeeld van stijl maar ook van slimme investering. Het is een stof die met je meegroeit, zachter wordt met elke wasbeurt en zijn charme nooit verliest.

Een Statement van Casual Elegantie

De X-Cutaway kraag zorgt voor een moderne twist aan het klassieke linnen overhemd, waardoor het zowel met als zonder stropdas gedragen kan worden. Het biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid en stelt je in staat om je persoonlijke stijl te uiten, of je nu gaat voor een geklede of casual look. De beschikbare maten variëren van 38 tot 44, waardoor iedere man de perfecte pasvorm kan vinden.

Waarom Kiezen voor Profuomo?

Profuomo staat synoniem voor kwaliteit, innovatie en stijl. Als onderdeel van onze Nieuwe collectie, vertegenwoordigt dit linnen overhemd de kernwaarden van het merk. Het is een belichaming van traditioneel vakmanschap gecombineerd met moderne ontwerpinzichten, gemaakt voor de man die waarde hecht aan zowel comfort als klasse.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

De tijd is gekomen om je garderobe te verrijken met kleding die spreekt tot de ziel, die een verhaal vertelt zonder woorden. Het Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf NAVY is meer dan een kledingstuk; het is een investering in jezelf, in je uitstraling en in je comfort. Ontdek nu de volledige collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar de perfectie van Profuomo. Laat niet alleen je garderobe, maar ook je persoonlijkheid stralen met dit tijdloze stuk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf NAVY (PPVH10020O)

Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf NAVY (PPVH10020O)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen