Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf BROWN (PPVH10020D)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf BROWN (PPVH10020D)

Ontdek de tijdloze klasse van het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf BROWN van Profuomo. Voel de luxe van 100% linnen en maak een statement met stijl en kwaliteit. Maak jouw statement nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van het Linnen Overhemd

Wanneer mode en comfort samenkomen, ontstaat er iets bijzonders. Iets dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook een verhaal vertelt. Dit is precies wat het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf BROWN van Profuomo belichaamt. Een kledingstuk dat meer is dan alleen een deel van je garderobe; het is een uitdrukking van persoonlijkheid, stijl en de onmiskenbare kwaliteit van Profuomo.

Voel de Luxe, Elke Dag Weer

Stel je voor: de zachte aanraking van 100% linnen op je huid, licht en ademend, perfect voor elke gelegenheid. Van een belangrijke zakelijke meeting tot een ontspannen dagje uit. Dit overhemd is ontworpen met het oog op veelzijdigheid en comfort, waardoor het een onmisbaar item is in de garderobe van de moderne man. De rijke bruine kleur voegt een diepte toe aan je outfit die zowel opvallend als subtiel is, waardoor je ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaat.

Een Stijl die Spreekt

De X-Cutaway kraag en de perfecte pasvorm van het overhemd zorgen ervoor dat het een statement maakt, ongeacht de setting. Het is niet alleen een kledingstuk, maar een verlengstuk van je persoonlijkheid. Draag het met trots en zelfvertrouwen, wetende dat je gekozen hebt voor een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. Het assortiment van Profuomo overhemden bij Nieuwnieuw.com Herenmode biedt een scala aan mogelijkheden voor de man die weet wat hij wil.

Waarom Kiezen voor Profuomo?

Profuomo staat bekend om zijn aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen. Dit linnen overhemd is daar geen uitzondering op. Het is een toonbeeld van vakmanschap dat generaties lang meegaat. Bovendien, door te kiezen voor een overhemd uit de nieuwe collectie van Profuomo, verzeker je jezelf van een kledingstuk dat op de voorgrond van de hedendaagse mode staat, zonder in te boeten op comfort en duurzaamheid.

Maak deel uit van de Nieuwnieuw.com Familie

Door te kiezen voor het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf BROWN van Profuomo, kies je niet alleen voor een overhemd, maar voor een ervaring. Een ervaring van kwaliteit, stijl en het gevoel deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die waarde hechten aan hun uiterlijk en de boodschap die het uitdraagt. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dit. Daarom nodigen we je uit om de collectie te ontdekken en te ervaren wat wij te bieden hebben. Laat je inspireren en verrijk je garderobe met kleding die spreekt.

Wacht niet langer. Verken de wereld van Profuomo en laat je meenemen op een reis waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan. Het Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf BROWN wacht op je, klaar om je te laten stralen bij elke gelegenheid. Ontdek het nu en maak jouw statement.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf BROWN (PPVH10020D)

Linnen Overhemd X-Cutaway sc sf BROWN (PPVH10020D)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen