Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Regular Fit Korte Broek Sweat Black (24019508 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular Fit Korte Broek Sweat Black (24019508 - 02)

Discover the ultimate freedom with the Regular Fit Korte Broek Sweat Black from BALLIN'. Experience comfort and style in one piece. Shop now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Ultieme Vrijheid met de Regular Fit Korte Broek Sweat Black

Ervaar een ongekende mix van comfort en stijl met de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de Regular Fit Korte Broek Sweat Black van BALLIN'. Deze korte broek is niet zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van vrijheid en zelfexpressie, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl.

Voel de Vrijheid, Elke Dag Weer

In een wereld waar elke dag telt en elke moment uniek is, biedt de Regular Fit Korte Broek Sweat Black de perfecte balans tussen comfort en stijl. De zachte, ademende stof en de relaxte pasvorm zorgen ervoor dat je je vrij voelt, of je nu de stad verkent of geniet van een relaxte dag thuis. De diepzwarte kleur en het subtiele logo van BALLIN' voegen een vleugje elegantie toe, waardoor deze korte broek een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.

Een Stijl Die Bij Jou Past

De Regular Fit Korte Broek Sweat Black is meer dan alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het past naadloos in de garderobe van de moderne man, die waarde hecht aan kleding die zowel comfortabel als stijlvol is. Deze korte broek is ontworpen om te combineren met een breed scala aan outfits, van een casual T-shirt tot een stijlvol overhemd, waardoor je altijd een look kunt creëren die bij jouw unieke stijl past.

Ontworpen voor het Moderne Leven

In de snelle wereld van vandaag is het belangrijk dat je kleding hebt die met je meebeweegt. De Regular Fit Korte Broek Sweat Black van BALLIN' is ontworpen met het oog op het moderne leven. De hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat deze korte broek bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven, terwijl het stijlvolle ontwerp ervoor zorgt dat je er altijd op je best uitziet.

Voeg Waarde Toe aan Je Garderobe

De Regular Fit Korte Broek Sweat Black is een investering in je garderobe en je persoonlijke stijl. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je keer op keer zult dragen, in verschillende seizoenen en voor diverse gelegenheden. Met zijn tijdloze ontwerp en duurzame kwaliteit is deze korte broek een stuk waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Ontdek Vandaag Nog Jouw Perfecte Fit

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de Regular Fit Korte Broek Sweat Black van BALLIN'. Bezoek onze website, duik in de wereld van topmerken en vind de perfecte items om jouw garderobe naar een hoger niveau te tillen. Met onze nieuwe collectie, inclusief de beste selectie van Broeken & Jeans, Korte broeken, en Sweat Shorts, ben je verzekerd van een stijlvolle en comfortabele outfit voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door de vrijheid en stijl die onze collectie biedt en maak vandaag nog deel uit van de Nieuwnieuw.com Herenmode familie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular Fit Korte Broek Sweat Black (24019508 - 02)

Regular Fit Korte Broek Sweat Black (24019508 - 02)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen