Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: ALLES MOET WEG | T/M 60% KORTING

Dstrezzed Overhemd Korte Mouw Print Army Groen (311210 - 511)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

69,95 € 27,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Overhemd Korte Mouw Print Army Groen (311210 - 511)

Verrijk je leven met het Overhemd Korte Mouw Print Army Groen van Dstrezzed. Ontdek stijl en kwaliteit op Nieuwnieuw.com. Maak een statement en onderscheid jezelf.

Lees de volledige productomschrijving

Verover de Wereld in Stijl met Dstrezzed

In de dynamische wereld van vandaag, waar elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt, is het essentieel om kleding te dragen die niet alleen comfort biedt, maar ook een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Dstrezzed, een merk dat synoniem staat voor verfijning en kwaliteit, begrijpt dit als geen ander. Hun nieuwste aanwinst, het Overhemd Korte Mouw Print Army Groen, is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement van individualiteit en stijl.

Voel de Vrijheid, Elke Dag

Het leven vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen, en zo ook onze kleding. Dstrezzed heeft met het Overhemd Korte Mouw Print Army Groen een perfecte balans gevonden tussen casual comfort en stijlvolle elegantie. Dit overhemd, dat deel uitmaakt van een zorgvuldig samengestelde collectie die te vinden is op Nieuwnieuw.com, biedt de moderne man de vrijheid om zichzelf te zijn, in elke situatie.

De Kunst van het Detail

Bij Dstrezzed weten ze dat ware schoonheid in de details zit. Elk stuk is doordrenkt met aandacht voor detail, van de keuze van de stof tot de precisie van de snit. Het Overhemd Korte Mouw Print Army Groen is hier het toonbeeld van. Het is niet alleen een kledingstuk; het is een meesterwerk dat de drager onderscheidt van de massa. De subtiele print en de frisse groene kleur reflecteren een gevoel van vernieuwing en avontuur, ideaal voor de man die zijn eigen pad durft te kiezen.

Een Symbool van Verfijning

Het dragen van Dstrezzed is een keuze voor kwaliteit en verfijning. Het Overhemd Korte Mouw Print Army Groen belichaamt de moderne elegantie die het merk uitstraalt. Het is ontworpen voor de man die waarde hecht aan zijn uitstraling en streeft naar een garderobe die zowel veelzijdig als stijlvol is. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt, een avond uitgaat met vrienden, of een speciale gelegenheid viert, dit overhemd is je trouwe metgezel.

Word Onderdeel van een Unieke Gemeenschap

Kiezen voor Dstrezzed betekent kiezen voor een gemeenschap van mannen die begrijpen dat stijl meer is dan kleding; het is een manier van leven. Bij Nieuwnieuw.com nodigen we je uit om deze gemeenschap te ontdekken en deel uit te maken van iets bijzonders. Het Overhemd Korte Mouw Print Army Groen is meer dan een aanwinst voor je garderobe; het is een toegangsbewijs tot een wereld waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan. Laat je niet langer beperken door de conventionele kledingkeuzes. Stap in de wereld van Dstrezzed en ervaar hoe het Overhemd Korte Mouw Print Army Groen je leven kan verrijken. Bezoek nu Nieuwnieuw.com en maak de keuze die je zal onderscheiden. Ontdek de kracht van stijl met Dstrezzed en maak elke dag een statement.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Korte Mouw Print Army Groen (311210 - 511)

Overhemd Korte Mouw Print Army Groen (311210 - 511)

69,95 € 27,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen