Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING

Overhemd Print Wit Blauw (215190 - 95)

Maattabel

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Overhemd Print Wit Blauw (215190 - 95)

Ontdek het Culture Overhemd Print Wit Blauw: jouw stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Perfecte pasvorm, tijdloze klasse en optimaal comfort. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Culture Overhemd Print Wit Blauw (215190 - 95)

Ben je een modebewuste man van rond de 30 jaar oud en op zoek naar een overhemd dat zowel klasse uitstraalt als comfort biedt? Dan is het Overhemd Print Wit Blauw (215190 - 95) van het merk Culture precies wat je nodig hebt. Dit overhemd combineert een moderne uitstraling met een tijdloze elegantie, waardoor het een must-have is voor elke garderobe.

Een Overhemd Dat Bij Elke Gelegenheid Past

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of een casual weekend voor de boeg hebt, dit overhemd is veelzijdig genoeg voor elke situatie. De subtiele print in wit en blauw geeft een frisse twist aan je outfit, terwijl de lange mouwen en de slimme pasvorm ervoor zorgen dat je er altijd op je best uitziet.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Het overhemd is verkrijgbaar in Europese maat L, wat zorgt voor een comfortabele en flatterende pasvorm. De zorgvuldig geselecteerde materialen staan garant voor draagcomfort gedurende de hele dag, zonder in te leveren op stijl.

Ontworpen Voor de Moderne Man

Dit Culture overhemd is speciaal ontworpen met het oog op de moderne man. Het straalt zelfvertrouwen en verfijning uit, terwijl het ook de nodige bewegingsvrijheid biedt. De kleur blauw is niet alleen tijdloos maar ook makkelijk te combineren met verschillende kledingstijlen en accessoires.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Als je investeert in kleding van Culture, investeer je in kwaliteit. Dit overhemd is gemaakt met oog voor detail en duurzaamheid, zodat je er seizoen na seizoen van kunt genieten.

Voeg Toe Aan Je Garderobe

Maak je klaar om indruk te maken met het Overhemd Print Wit Blauw (215190 - 95). Het is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, maar ook een slimme keuze voor de bewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Print Wit Blauw (215190 - 95)

Overhemd Print Wit Blauw (215190 - 95)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen