Terug

70% korting in onze outlet

Overhemd Modern Fit Streep Navy (514166 - 38)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Overhemd Modern Fit Streep Navy (514166 - 38)

Stijl ontmoet comfort met de Culture Overhemd Modern Fit Streep Navy. Perfect voor elke setting, van werk tot avondje uit. Duurzame kwaliteit, blijvende kleur, en een moderne uitstraling. Haal nu jouw must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd Modern Fit Streep Navy van Culture

Zoek je een overhemd dat zowel modern als tijdloos is? Dan is de Overhemd Modern Fit Streep Navy (514166 - 38) van Culture precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar, combineert dit overhemd een strakke uitstraling met comfort en kwaliteit.

Een Overhemd Dat Bij Elke Gelegenheid Past

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of een speciale gelegenheid hebt, dit overhemd past bij elke setting. De navy kleur en subtiele streep geven het overhemd een klassieke touch, terwijl de moderne fit zorgt voor een hedendaagse uitstraling. De lange mouwen overhemden van Culture zijn een must-have in de garderobe van elke man.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De Europese maat L van de Overhemd Modern Fit Streep Navy zorgt voor een perfecte pasvorm voor de gemiddelde man. Het overhemd is ontworpen om comfortabel rond het lichaam te vallen zonder in te leveren op stijl. De hoogwaardige stof voelt zacht aan op de huid en biedt voldoende bewegingsvrijheid, ideaal voor de dynamische man van vandaag.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Culture staat bekend om zijn kwalitatieve overhemden, en dit exemplaar is geen uitzondering. Gemaakt met oog voor detail en duurzaamheid, kun je erop vertrouwen dat dit overhemd een lange levensduur heeft. De navy kleur blijft was na was behouden, terwijl de stof zijn vorm en pasvorm behoudt.

Combineer en Varieer

De Overhemd Modern Fit Streep Navy is veelzijdig en makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Draag het met een nette broek voor een formele look, of combineer het met een jeans voor een casual uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit essentiële item uit de categorie overhemden.

Bestel Jouw Culture Overhemd Vandaag Nog

Ben je klaar om een statement te maken met je kledingkeuze? Bestel de Overhemd Modern Fit Streep Navy van Culture vandaag nog en voeg een tijdloze klassieker toe aan je garderobe. Met zijn perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit is dit overhemd een slimme investering voor elke man. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid van Culture overhemden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Modern Fit Streep Navy (514166 - 38)

Overhemd Modern Fit Streep Navy (514166 - 38)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen