Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Overhemd Modern Fit Print Multicolor (214915 - 01)

Maattabel

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Overhemd Modern Fit Print Multicolor (214915 - 01)

Maak indruk met het Culture Overhemd Modern Fit! Trendy multicolor print, perfecte pasvorm voor de stijlbewuste man. Kwaliteit & comfort in één. Scoor 'm bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Culture Overhemd Modern Fit Print Multicolor (214915 - 01)

Ben je een man van rond de 30 jaar oud en op zoek naar een overhemd dat zowel modern als onderscheidend is? Dan is het Overhemd Modern Fit Print Multicolor van het merk Culture precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is een perfecte mix van comfort en stijl, speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Perfecte Pasvorm en Uitstekende Kwaliteit

Met de Europese maat L is dit overhemd ontworpen om perfect aan te sluiten op je lichaam. De moderne pasvorm zorgt ervoor dat het overhemd comfortabel zit, zonder in te leveren op een strakke uitstraling. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het Culture overhemd een uitstekend draagcomfort en duurzaamheid, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Unieke Multicolor Print voor een Opvallende Look

Het Overhemd Modern Fit Print Multicolor onderscheidt zich door zijn unieke print. De multicolor patronen zorgen voor een opvallende en trendy look die perfect past bij diverse gelegenheden. Of je nu een casual dagje uit hebt of een formele bijeenkomst, met dit overhemd maak je altijd een stijlvolle indruk.

Combineer met Diverse Stijlen

De categorie lange mouw overhemden staat bekend om zijn veelzijdigheid, en dit Culture overhemd is geen uitzondering. Combineer het met een nette broek voor een zakelijke look of draag het met een jeans voor een meer ontspannen outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor dit overhemd een essentieel onderdeel van je garderobe wordt.

Shop de Look bij Nieuw Nieuw

Geïnteresseerd in het toevoegen van dit veelzijdige overhemd aan je collectie? Bezoek de website van Nieuw Nieuw en ontdek de complete collectie van Culture overhemden. Met een eenvoudig bestelproces en snelle levering, is het nog nooit zo makkelijk geweest om je stijl naar een hoger niveau te tillen.

Bestel Nu en Maak het Verschil

Wacht niet langer en maak een statement met het Overhemd Modern Fit Print Multicolor van Culture. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Modern Fit Print Multicolor (214915 - 01)

Overhemd Modern Fit Print Multicolor (214915 - 01)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen